Gå direkt till innehåll
Efter lyckat pilotprojekt förnyar Botkyrka kommun nu avtal med Allbry för grundskolorna i kommunen.
Efter lyckat pilotprojekt förnyar Botkyrka kommun nu avtal med Allbry för grundskolorna i kommunen.

Pressmeddelande -

Botkyrka kommun förnyar avtal med elevhälsoplattform Allbry

Under 2021 har Botkyrka kommun genomfört ett pilotprojekt med elevhälsoplattformen Allbry. Kommunen väljer nu att förlänga avtalet med ytterligare ett år, då kommunen upplever att Allbry har varit ett bra komplement till den ordinarie elevhälsan på kommunens grundskolor. Allbry kommer fortsättningsvis finnas tillgängligt för alla elever i åk 7-9 på de kommunala grundskolorna.

Efter lyckat pilotprojekt förnyar Botkyrka kommun nu avtal med Allbry för grundskolorna i kommunen. En bidragande del i framgången har varit ett tätt samarbetet med kommunens kuratorsnätverk. Ett samarbete som nu kan utvecklas än mer.

Vi är väldigt glada att jobba tillsammans med Botkyrka kommun, kommunen värnar om systematiskt kvalitetsarbete som Allbry kan bidra med. Det finns även ett stort engagemang hos alla som varit inblandade, både på skol- och huvudmannanivå att utveckla Allbry för att skapa mer nytta och öka smidiga kontaktvägar, säger Cem Celepli Atci, VD på Allbry.

Allbry kommer komplettera den befintliga elevhälsan med ökad tillgänglighet och rapporter som möjliggör systematiskt kvalitetsarbete. Genom de uppföljningar och rapporter som kommunen får tillgång till genom sitt samarbete med Allbry, så ökar möjligheterna att få en tydligare bild av den psykiska hälsan hos kommunens högstadielever. Detta leder i en förlängning till att de åtgärder som sätts in men större sannolikhet träffar rätt.

Ämnen

Kategorier


Alla barn och unga har rätt att må bra. Därför finns Allbry. Vi är ett förebyggande, åtgärdande och uppföljande verktyg som skapar förutsättningar för elevhälsa på elevens vis.

www.allbry.se

Kontakter

Cecilia Gustafsson

Cecilia Gustafsson

Presskontakt PRESS- & MARKNADSANSVARIG 0727170075

Relaterat innehåll

Elevhälsa på elevens vis

Allbry är en komplett elevhälsoplattform. Allbry skapar elevhälsa på elevens vis. Vi tillhandahåller ett förebyggande, åtgärdande och uppföljande verktyg för elevhälsan som tillgängliggör elevhälsopersonal för elever och skapar insikt för skolan. Vi är en snabbväxande SaaS-start up som även står i framkant. Vi tillgängliggör kuratorsstöd och datadriven analys med vår plattform för att förbättra elevhälsan. Vår vision är att skapa förutsättningar för ungas psykiska välmående.

Allbry
Stureplan 6
11435 Stockholm
Sverige