Gå direkt till innehåll
Stockholms universitet studentkår har tagit fram ett studenterbjudande tillsammans med Allbry.
Stockholms universitet studentkår har tagit fram ett studenterbjudande tillsammans med Allbry.

Nyhet -

Stockholms universitets studentkår tillgängliggör Allbry för studenter i nytt initiativ för godare psykisk hälsa

Stockholms universitets studentkår har tagit fram ett studenterbjudande tillsammans med Allbry. Medlemmar kommer få tillgång till rabatterade Allbry-konton via prenumeration. Det är ett väldigt enkelt och snabbt sätt att stötta studenthälsan och finnas där för tusentals studenter som studerar vid Stockholms universitet.

Allbry har traditionellt tillgodosett elevhälsan främst för grundskolan och gymnasiet, men nu tar man steget in i studenthälsan. Att ta klivet till att skapa tillgänglighet och stötta studenter på universitetsnivå ser bolagets ledning fram emot eftersom behovet av samtalsstöd är viktigt för både unga vuxna och elever i tonåren. 

Med Allbry kommer Stockholms universitets studentkår kunna få anonymiserad insikt i kårmedlemmarnas välmående och på så sätt kunna vidareutveckla kåren och stötta studenterna ännu mer. Till exempel med aktiviter eller föreläsningar inom ämnen som studenterna tycker är viktiga för välmående och psykisk hälsa. Till hösten planeras flera nedslag för att aktivera erbjudandet bland medlemmarna.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Presskontakt

Roza Azimi

Roza Azimi

Presskontakt CMO

Elevhälsa på elevens vis

Allbry är ett förebyggande, åtgärdande och uppföljande verktyg för elevhälsan som tillgängliggör elevhälsopersonal för elever och skapar insikt för skolan. Vi är en snabbväxande SaaS-start up som även står i framkant av att utveckla yrket digital kurator. Vi tillgängliggör kuratorsstöd och datadriven analys med vår plattform för att förbättra elevhälsan. Vår vision är att skapa förutsättningar för ungas psykiska välmående.

Allbry
Stureplan 6
11435 Stockholm
Sverige