Gå direkt till innehåll

Nyhet -

Nyhet! Allbry introducerar ett nytt sätt att ta tempen på elevhälsan


Vill du enkelt ta pulsen på dina elever? Kanske skicka ut en enkät eller bara checka in?

Med den nya funktionen Temperaturkollen kan man enkelt ta reda på hur eleverna mår och hur de ställer sig till olika frågor.
Med den nya funktionen Temperaturkollen kan man enkelt ta reda på hur eleverna mår och hur de ställer sig till olika frågor.

Som skolledare är det viktigt att kunna förstå elevernas skolsituation från olika perspektiv. Med Temperaturkollen kan man skapa, skicka och samla in enkäter och check-ins på en och samma plats. Svaren visualiseras automatiskt. 

Få koll på alla elever med möjligheten att använda AKK, alternativ och kompletterande kommunikation, som komplement för elever som har svårigheter med förståelse, uttryck eller tal.

Temperaturkollen blir ytterligare en modul i Allbrys verktyg som sedan tidigare består av planering, dialog, kartläggning och visuell översikt.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Roza Azimi

Roza Azimi

Presskontakt CMO

Elevhälsa på elevens vis

Allbry är ett förebyggande, åtgärdande och uppföljande verktyg för elevhälsan som tillgängliggör elevhälsopersonal för elever och skapar insikt för skolan. Vi är en snabbväxande SaaS-start up som även står i framkant av att utveckla yrket digital kurator. Vi tillgängliggör kuratorsstöd och datadriven analys med vår plattform för att förbättra elevhälsan. Vår vision är att skapa förutsättningar för ungas psykiska välmående.

Allbry
Stureplan 6
11435 Stockholm
Sverige