Gå direkt till innehåll
Under vecka 39 genomförs Elevhälsoveckan med bl.a. Allbry som samarbetspartner.
Under vecka 39 genomförs Elevhälsoveckan med bl.a. Allbry som samarbetspartner.

Nyhet -

Nu lanseras Elevhälsoveckan!

Nu laseras Elevhälsoveckan, ett initiativ av Elevhälsan.se för att stärka elevhälsan runt om i landet. Allbry är stolta över att vara en officiell samarbetspartner till Elevhälsoveckan som genomförs i under vecka 39.

Vi vill på alla sätt vi kan lyfta fram elevhälsans viktiga roll så det var helt naturligt för oss att medverka under Elevhälsoveckan och stötta den här insatsen, säger Roza Azimi, medgrundare av Allbry.

Allbry stöttar också den nya utmärkelsen "Årets Elevhälsoförbättrare" som har för avsikt att stärka elevhälsan genom att visa på goda exempel. Exempel som inspirerat och gör skillnad. På så vis kommer vi tillsammans lyfta fram och inspirera alla eldsjälar ute i skolans värld som arbetar med att främja ungas välmående.

Under Elevhälsoveckan får man tillgång till kostnadsfria webbinarier med experter och mycket mer. Syftet med veckan är att:

  • Visa att elevhälsa är hela skolans ansvar
  • Att investera i en god elevhälsa ska vara ett självklart val för alla skolor, huvudmän och kommuner
  • Inspirera till ett övergripande, strukturerat och kontinuerligt arbete där hela skolan arbetar tillsammans
  • Varje år genomföra en undersökning för att ge en bild av elevhälsoläget och visa vilka förutsättningar och brister som finns

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Cecilia Gustafsson

Cecilia Gustafsson

Presskontakt PRESS- & MARKNADSANSVARIG 0727170075

Relaterat innehåll

Elevhälsa på elevens vis

Allbry är en komplett elevhälsoplattform. Allbry skapar elevhälsa på elevens vis. Vi tillhandahåller ett förebyggande, åtgärdande och uppföljande verktyg för elevhälsan som tillgängliggör elevhälsopersonal för elever och skapar insikt för skolan. Vi är en snabbväxande SaaS-start up som även står i framkant. Vi tillgängliggör kuratorsstöd och datadriven analys med vår plattform för att förbättra elevhälsan. Vår vision är att skapa förutsättningar för ungas psykiska välmående.

Allbry
Stureplan 6
11435 Stockholm
Sverige