Gå direkt till innehåll

Nyhet -

Kan vi vända trenden? Webbinarium om systematiskt kvalitetsarbete och tillgänglig elevhälsa

Det råder ingen brist på forskningsrapporter som visar att våra elever mår allt sämre. Enligt Folkhälsomyndigheten har stress och psykisk ohälsa hos elever fördubblats sedan 1980-talet och idag lider ungefär 50% av alla 15-åringar av någon form av psykisk ohälsa som påverkar dem så gott som dagligen. 

Finns det en nödbroms? Eller ett nytt spår? Vad säger forskningen? Vilken data finns? Varför blev det så här? Vad upplever skolpersonal och elever? Det är svåra frågor som dessa som inspirerar oss på Allbry att försöka vända den nedåtgående trenden, hjälpa skolor med elevhälsoarbetet och få elever att må bättre.

Webbinariet görs tillsammans med Allbrys partner Elevhälsan.se, nätverket med eleven i fokus.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Cecilia Gustafsson

Cecilia Gustafsson

Presskontakt Kommunikatör & Marknadsprojektledare 0727170075

Relaterat innehåll

Elevhälsa på elevens vis

Allbry är en komplett elevhälsoplattform. Allbry skapar elevhälsa på elevens vis. Vi tillhandahåller ett förebyggande, åtgärdande och uppföljande verktyg för elevhälsan som tillgängliggör elevhälsopersonal för elever och skapar insikt för skolan. Vi är en snabbväxande SaaS-start up som även står i framkant. Vi tillgängliggör kuratorsstöd och datadriven analys med vår plattform för att förbättra elevhälsan. Vår vision är att skapa förutsättningar för ungas psykiska välmående.

Allbry
Stureplan 6
11435 Stockholm
Sverige