Gå direkt till innehåll
EC Utbildning inför digital elevhälsa för alla studenter i en ny satsning.
EC Utbildning inför digital elevhälsa för alla studenter i en ny satsning.

Nyhet -

Elevhälsa införs på vuxenutbildning - EC Utbildning tar in Allbry på sina YH-utbildningar

Det finns inget lagstadgat krav om att vuxenutbildning ska erbjuda elevhälsa eller specialpedagog vilket ställer EC Utbildning i framkant vad gäller att arbeta förebyggande och främjande med sina studenters hälsa. I en ny satsning för proaktivt och förebyggande arbete kommer studenter som studerar YH-utbildningar inom IT och teknik få tillgång till digital kurator.

EC Utbildning är störst i Sverige på YH-utbildningar inom IT och teknik. Utbildningarna har fokus på både teoretisk och praktisk och tillämpning med stark samarbete med näringslivet. EC Utbildning är en del av Academedia, som är Sveriges största utbildningsföretag.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Roza Azimi

Roza Azimi

Presskontakt CMO

Elevhälsa på elevens vis

Allbry är ett förebyggande, åtgärdande och uppföljande verktyg för elevhälsan som tillgängliggör elevhälsopersonal för elever och skapar insikt för skolan. Vi är en snabbväxande SaaS-start up som även står i framkant av att utveckla yrket digital kurator. Vi tillgängliggör kuratorsstöd och datadriven analys med vår plattform för att förbättra elevhälsan. Vår vision är att skapa förutsättningar för ungas psykiska välmående.

Allbry
Stureplan 6
11435 Stockholm
Sverige