Gå direkt till innehåll
Ekerö kommun kompletterar den befintliga elevhälsan genom att börja använda Allbrys elevhälsoplattform.
Ekerö kommun kompletterar den befintliga elevhälsan genom att börja använda Allbrys elevhälsoplattform.

Nyhet -

Ekerö kommun lanserar Allbry på kommunens grundskolor

I en ny satsning på förebyggande och proaktiv elevhälsa inför Ekerö kommun nu Allbry på kommunens grundskolor. Alla elever i åk 6-9, omkring 1500 elever, kommer kunna boka och ha samtal med elevhälsopersonal i mobilappen. 

Kuratorerna i kommunen kommer från och med höstterminen få arbeta med Allbrys verktyg vilket innebär ett säkert system för planering, tidsbokning, genomförande och uppföljning av elevsamtal och aktivitet. 

“Efter att flertalet skolor och kommuner i Sverige har använt Allbry under ett helt läsår, inleder vi nu ett spännande samarbete med Ekerö kommun. Vi ser att skolor upplever Allbrys data som en förutsättning för systematiskt kvalitetsarbete och smidiga kontaktvägar för elever och elevhälsopersonal. Tillsammans med Ekerö kommun kommer vi att identifiera fler värden som kan skapas för skolor”, säger Cem Celepli Atci, VD för Allbry.

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Cecilia Gustafsson

Cecilia Gustafsson

Presskontakt PRESS- & MARKNADSANSVARIG 0727170075

Elevhälsa på elevens vis

Allbry är en komplett elevhälsoplattform. Allbry skapar elevhälsa på elevens vis. Vi tillhandahåller ett förebyggande, åtgärdande och uppföljande verktyg för elevhälsan som tillgängliggör elevhälsopersonal för elever och skapar insikt för skolan. Vi är en snabbväxande SaaS-start up som även står i framkant. Vi tillgängliggör kuratorsstöd och datadriven analys med vår plattform för att förbättra elevhälsan. Vår vision är att skapa förutsättningar för ungas psykiska välmående.

Allbry
Stureplan 6
11435 Stockholm
Sverige