Gå direkt till innehåll
Allbry är på SETTdagarna 2022 i monter A:55
Allbry är på SETTdagarna 2022 i monter A:55

Nyhet -

Allbry presenterar kuratorsplattform på SETT

Efter ett lyckat medverkande på Skolledarkongressen kommer Allbry den 26-28 april visa upp sin kuratorsplattform på SETT i monter A:55. Där kommer man kunna se alla funktioner för dialog, planering och kartläggning, känna på det användarvänliga systemet och lära sig mer. På plats finns teamet som ser fram emot att få feedback på plattformen. 

Det är jätteviktigt för oss att vara på plats och vi ser fram emot att träffa alla besökare. Det är första året för oss på SETTdagarna och vi hoppas att Allbry kommer bidra med ett nytänkande och innovativt perspektiv på elevhälsan, säger Cem Celepli Atci, VD för Allbry. 

Allbrys kuratorsplattform har skapats för att tillgängliggöra elevhälsa online. I verktyget, som består av en webb- och mobilapp, kan elev, skolkurator, och andra roller enkelt planera och kommunicera med varandra. Dessutom lanseras nu en ny visuell kartläggning som för första gången visas upp. Här kan man som skolkurator eller skolledare få överblick över den psykosociala elevhälsan i form av antal och typ av besök, samtalsämnen och orosnivåer. 

Få demo på plats och lär er mer om:

  • Elevhälsa online
  • Allbry plattform
  • Allbry bemanning med digital kurator

Man kan även få information och lära sig mer om Allbry hos partnern ILT Inläsningstjänst monter J:41 under SETT.

Relaterade länkar

Ämnen

Kontakter

Cecilia Gustafsson

Cecilia Gustafsson

Presskontakt PRESS- & MARKNADSANSVARIG 0727170075

Relaterat innehåll

Elevhälsa på elevens vis

Allbry är en komplett elevhälsoplattform. Allbry skapar elevhälsa på elevens vis. Vi tillhandahåller ett förebyggande, åtgärdande och uppföljande verktyg för elevhälsan som tillgängliggör elevhälsopersonal för elever och skapar insikt för skolan. Vi är en snabbväxande SaaS-start up som även står i framkant. Vi tillgängliggör kuratorsstöd och datadriven analys med vår plattform för att förbättra elevhälsan. Vår vision är att skapa förutsättningar för ungas psykiska välmående.

Allbry
Stureplan 6
11435 Stockholm
Sverige