Gå direkt till innehåll
Via ILT Inläsningstjänst kan man ansluta sig till Allbry i över 290 kommuner runt om i Sverige.
Via ILT Inläsningstjänst kan man ansluta sig till Allbry i över 290 kommuner runt om i Sverige.

Nyhet -

Allbry finns via ILT Inläsningstjänst i hela Sverige

Allbry har sedan starten drivits av övertygelsen att alla unga har rätt att må bra. Det påverkar vad vi gör men också hur vi gör det. Rätten till god psykisk hälsa för alla är grunden som vi skapat Allbrys olika tjänster kring. Det handlar om att skapa en likvärdig elevhälsa med hög tillgänglighet så att elever kan söka stöd på sina villkor och samtidigt avlasta elevhälsopersonalen.

Ett annat sätt vi jobbar på för att skapa en likvärdig elevhälsa är genom de partners vi väljer. För Allbry har en självklar sådan varit ILT Education, en stark aktör med hjärtat på rätt plats.

”ILT Education har alltid värnat om elever i behov av stöd. Tidigare var det elever med läs- och skrivsvårigheter och nyanlända elever men med Allbry utökar vi området till elevers välmående och elevhälsan. Att stötta kuratorer och elevhälsan ligger väldigt väl i linje med ILTs vision,” säger Jakob Skogholm, VD för ILT Education.

”Allbry är en lösning som revolutionerar arbetet för kuratorer och elevhälsan, och i det vill vi vara en del. Vi har framgångsrikt lanserat andra tjänster till svenska kommuner och skolor, och vi ser att Allbry kommer spridas brett på ett liknande sätt,” avslutar Jakob.

Genom samarbetet med ILT Education gör vi det enklare för fler att ansluta sig till Allbry. Barn och ungas psykiska hälsa under skoltiden är en av skolans största utmaningar idag och vi har ingen tid att förlora. Vi hoppas att ni är med oss och tillsammans vill vända den nedåtgående trenden.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Cecilia Gustafsson

Cecilia Gustafsson

Presskontakt PRESS- & MARKNADSANSVARIG 0727170075

Elevhälsa på elevens vis

Allbry är en komplett elevhälsoplattform. Allbry skapar elevhälsa på elevens vis. Vi tillhandahåller ett förebyggande, åtgärdande och uppföljande verktyg för elevhälsan som tillgängliggör elevhälsopersonal för elever och skapar insikt för skolan. Vi är en snabbväxande SaaS-start up som även står i framkant. Vi tillgängliggör kuratorsstöd och datadriven analys med vår plattform för att förbättra elevhälsan. Vår vision är att skapa förutsättningar för ungas psykiska välmående.

Allbry
Stureplan 6
11435 Stockholm
Sverige